Hétfõ, 2018. október 22., 12.40

Tekergő Mesekocsma a Tulipánban

A tekergő mesemondók most városunkba látogatnak, és hogy ne csak a gyerekeké legyen a mese, a Mikulás küldött velük pár mesét a felnőtteknek is!

„Gyertek hát, helyezzétek magatokat kényelembe, és egy pohár bor mellett hallgassátok a nektek szóló vicces, pajzán történeteinket, ha pedig kedvetek szottyan, mesélhettek is velünk.” – hirdetik a mesemondók, Hajós Erika és Gregus László.

Ma (december 5-én) este 19 órakor a Tulipán könyvesbolt és borozó mesekocsmává változik, az eseményre a belépés díjtalan, a Tekergő Meseösvény Egyesület munkáját a helyszínen lehet támogatni.

A Tekergő Meseösvény Egyesület minden korosztály számára biztosítja a mese kultúrájának továbbélését a jelen kor kihívásaira reagálva. Lehetőséget biztosít kapcsolatot teremteni a hagyományos, élő szavas mesemondással, ugyanakkor hidat képez a hagyomány és a kortárs művészetek között.

A Tekergő Meseösvény Mesemondói, felelősséget éreznek azért, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyék a mesét, minél közelebb vigyék mind a gyermekekhez mind a felnőttekhez, hogy a mese újra bekerülhessen közösségekbe, otthonokba.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'