JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 25., 17.10

Temes megyei kamarai küldöttség Oroszországban

Együttműködési megállapodást írtak alá a moszkvai és a temesi kamarák elnökei
Együttműködési megállapodást írtak alá a moszkvai és a temesi kamarák elnökei

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara július első hetében gazdasági küldetést szervezett az Oroszországi Föderáció két nagyvárosába, Moszkvába és Szentpétervárra, ahová a kamara képviselőit 38 temesi üzletember is elkísérte. A Moszkvában megtartott Gazdasági Fórum keretében együttműködési megállapodást írtak alá a moszkvai és a Temes megyei kamarák képviselői.

A moszkvai Gazdasági Fórumon 38 Temes megyei vállalkozás képviselői vettek részt, akik orosz üzletemberekkel a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlesztéséről tárgyaltak, a bio-mezőgazdaság, az állattenyésztés, az egészségügy, a gépgyártóipar, az építőipar és az ingatlanértékesítés területén. A moszkvai és a Temes megyei kamarák közötti együttműködési megállapodást Vlagyimir Platanov és Florica Chiriță kamarai elnökök látták el kézjegyükkel. A szentpétervári orosz–román üzleti találkozón részt vett a helyi kamara elnöke és alelnöke is, akikkel üzleti partnerségek létrehozásáról és a román piac iránt érdeklődő orosz befektetők azonosításáról tárgyaltak a román küldöttség tagjai.

A temesi kamara vezetői az ősz folyamán Román–Orosz Gazdasági Fórumot szerveznek, amelyre meghívták a moszkvai és a szentpétervári orosz cégek képviselőit.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'