https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Csütörtök, 2019. szeptember 19., 05.45

Templombúcsú Pécskán

A Pécskai Római Katolikus Plébánia és a helybeli Kolping Család, Pécska Város Polgármesteri Hivatalának és a Helyi Tanácsnak a támogatásával, idén is kétnapos programmal ünnepli az 1887-ben a Szentháromság tiszteletére felszentelt templom búcsúját.

A szórakoztató műsort június 15-én, szombaton 17.30 órától a 4-es számú óvoda tanévzáró ünnepi előadása és az előkészítő osztályba iratkozottak búcsúztatása nyitja meg. 19 órakor következik a 2-es számú Általános Iskola I-IV osztályának könnyűzenei műsora, ezután az aradi Dum-Dance Team tánciskola bemutatója, majd a Pécskai Gyermekek Klubjának Ministars és Enery csoportjai lépnek színpadra. 20.30 órától utcabál kezdődik a Kvint zenekarral.

Szenháromság Vasárnapján 17 órától ünnepi szentmise, a prédikációt Bajnai Beke István kanonok, battonyai plébános tartja.

19 órától népzene és néptánc műsor, fellép a pécskai 2-es számú Általános Iskola I-IV. osztályának néptánccsoportja, a Pécskai Kisebbségi Hagyományőrző Egyesület Kis Maros citerazenekara, a pécskai Búzavirág Néptáncegyüttes apraja-nagyja (Bojtocska, Kis Boglárka, Nagy Boglárka és Búzavirág csoportja) és a pécskai Păstrătorii Tradiţiei Néptáncegyüttes ifjúsági csoportja.

A programot szabadtéri diszkó zárja gépzenével. 

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'