MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 14.04

Termékek és szolgáltatások KKV-k számára

Termékek és szolgáltatások KKV-k számára
Termékek és szolgáltatások KKV-k számára

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara, az UniCredit Bank közreműködésével Termékek és szolgáltatások KKV-k számára címmel szervez konferenciát 2018. június 14-én a kamarai székházban (Victoriei tér 3. szám).

Az UniCredit Bank folytatja kis-, és középvállalkozások támogatását célzó stratégiáját Romániában. Az Európai Befektetési Alappal (EBF) megkötött egyezség alapján, az InnovFin KKV garanciaprogramon keresztül létrehozott egy saját programot, finanszírozási lehetőséget biztosít az innovatív vállalkozások számára.

A program 50%-os garanciát nyújt a kis- és középvállalkozásoknak (legfeljebb 499 alkalmazottal rendelkező vállalatok) a 25 000 és 2,5 millió euró közötti értékű hitelek esetében, a folyó kiadásokra vagy a legfeljebb 10 éves lejáratú befektetésekre. Ahhoz, hogy hozzáférjenek ehhez a kedvezményhez, a vállalatok 0,25-0,40%-os biztonsági díjat fizetnek, a szerződéses kölcsön összegével arányosan, és kamatcsökkentésben is részesülhetnek, a kölcsön jellege függvényében. Az UniCredit programja 8 kelet- és közép-európai országban működik és összesen 160 millió euró értékben biztosít többletfinanszírozást az innovatív vállalkozások számára.

További információk kérhetők a 0372-185-244-es,0372-185-285-ös telefonszámokon, a lbarbu@cciat.ro e-mail címen, kapcsolattartás Laura Barbu.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'