MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 11.09

Tizennégy ANL-lakás Gyulafehérváron

Fehér – Az elkövetkező hetekben az Országos Lakásügynökség (ANL) Gyulafehérváron megkezdi a szerződéskötési procedúrát 14 ANL-lakásra. A lakások a Nada Florilor utcában épülnek, háromszintesek (alagsor + földszint + emelet). Mindegyik lakás háromszobás (fogyasztásmérő műszerekkel ellátott egyéni csatlakozással a közművesítési vezetékekhez), pince- és padláshasználattal, udvarral és parkoló hellyel (az épületek mögötti udvar be van kerítve). Egy lakás hozzávetőleges ára 62-68 ezer euró (áfával együtt). Az eladási árat az építkezési licit után fogják véglegesíteni.

A lakásszerződések megkötéséhez szükséges jelzáloghitelt azok a bankok folyósítják – BCR, BRD, Raiffeisen, Transilvania, Piraeus –, amelyekkel az ANL-nak együttműködési megegyezése van.

A lakásokat a szerződések megkötésétől és a hitelfolyósítás megnyitásától számított két év alatt építik fel.

Az érdekelt személyek felvehetik a kapcsolatot az ANL gyulafehérvári képviselőjével, Ioan Dumitru Mateşsal, a 0730-591-051-es telefonszámon.

Az építendő lakásokkal és a szerződéskötési procedúrával kapcsolatos bővebb információk találhatók az ANL honlapján: www.anl.ro 

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'