MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 20.25

Több mint nyolcszázan az Üzleti Kiválóság Gáláján

Október 27-én, pénteken a temesvári Regionális Üzletközpontban 24. alkalommal szervezték meg az Üzleti Kiválóság Gálája című rendezvényt, ahol díjazták a 2016-os év leghatékonyabb Temes megyei vállalkozásait. A Temes megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara által megszervezett rangos üzleti eseményen több mint 800 cégvezető, Temes megyei és temesvári elöljáró, diplomata, egyetemi tanár, közéleti személyiség vett részt.

Temes megyében közel 30 ezer aktív vállalkozás van bejegyezve. A díjazott cégeket 8510 Temes megyei vállalkozás közül választották ki, amelyek megfeleltek a Cégek Toplistája által támasztott követelményeknek. A különböző iparágakban működő vállalkozások közül 1767 végzett dobogós helyen a maga kategóriájában. Az utóbbi hét évben dobogós helyen végzett 110 vállalkozás Kiválósági Díjban is részesült. A Regionális Üzletközpont vásárcsarnokában felállított színpadon ezúttal az üzletembereké volt a főszerep, akik neves közéleti személyiségektől vehették át a megtisztelő díjakat, trófeákat.

Különdíjban részesültek a legjobb állami egyetemek, kulturális intézmények, a diplomáciai testület tagjai által működtetett vállalkozások. Idén először a legjobb eredményt elért sportklub, az országos bajnok Saracens rögbicsapat is különdíjban részesült. Az Üzleti Kiválóság Gálája résztvevői számára színvonalas műsort állítottak össze a szervezők, amelynek sztárja volt Mircea Baniciu és a Pasărea Colibri zenekar.
Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'