JelenHaz
Péntek, 2019. július 19., 15.08

Több mint tízmillió euró értékű támogatások a mikrovállalatoknak

Finanszírozási szerződéskötés az ADR székházában
Finanszírozási szerződéskötés az ADR székházában

A Nyugati Régió mikrovállalatai 25 000–200 000 euró közötti összegeket pályázhatnak meg fejlesztésekre a Regionális Operatív Program keretében biztosított forrásokból. A régióbeli mikrovállalatok versenyképességének növelésére szánt keretösszeg 10,77 millió euró.

A pályázati kiírás értelmében a városi környezetben működő mikrovállalatok üzemcsarnokok építésére, korszerűsítésére vagy bővítésére, szolgáltatások megvalósítására és értékesítési eszközök megvásárlására kérhetnek pénzt. A megpályázott összegek minimális értéke 25 000, maximális értéke 200 000 euró lehet. A pályázóknak 10% önerőt kell biztosítani a megpályázott összegből. A pályázatok benyújtásának végső határideje 2019. november 8. déli 12 óra.

A Nyugati Régiófejlesztési Ügynökség (ADR Vest) a következő időszakban szemináriumokat szervez mind a négy megyében, ahol részletesen tájékoztatják a mikorvállalatok képviselőit a pályázási feltételekről. A pályázati kiírásról további részleteket közölnek az ADR Vest honlapján (www.adrvest.ro).


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'