Csütörtök, 2018. június 21., 03.55

Tréner és könyvelő tanfolyamok indulnak

Fotó: gazetadinvest.ro
Fotó: gazetadinvest.ro

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara két nagy érdeklődésre számító tanfolyamot indít március végén.

A Tréner képzés (Kód COR 242401) a 2017. március 20–31. időszakban zajlik a Temesvári Regionális Üzletközpontban (Bd. Eroilor 22. sz.). A tanfolyam elvégzése biztosítja a felnőttképzéshez szükséges pedagógiai és szakmai ismereteket és feljogosít a tréner (formator) szakma gyakorlására.

A trénerképzés mindazokhoz szól, akik törvényes keretek között akarnak tartani a Munkaügyi és az Oktatási Minisztérium által elismert szakmai képzéseket és személyiségfejlesztő tréningeket. A trénerek a cégek keretén belül, a humán erőforrások osztályok keretében is kifejthetik tevékenységüket, ahol munkavédelmi, minőségbiztosítási tréningeket és szakmai képzéseket vezethetnek.

A Számítógépes előkönyvelés (Kód COR 331302) tanfolyamra a 2017. március 27.–április 28. időszakban kerül sor a temesvári Regionális Üzletközpontban (Bd. Eroilor 22. sz.). A képzésen elsajátított ismeretek: a könyvelési dokumentumok helyes összeállítása, az előkönyvelés alapjainak az elsajátítása, a SAGA program használata. A tanfolyam közép- és felsőfokú végzettséggel rendelkező személyeket céloz meg, akik a cégek vagy közintézmények könyvelő osztályán szeretnének tevékenykedni, illetve el szeretnék mélyíteni már meglévő ismereteiket ezen a területen. A tanfolyamot az Országos Képzési Hatóság (ANC) engedélyezte, a diplomákat bel- és külföldön egyaránt elismerik. Kamarai tagoknak 10% kedvezményt biztosítanak.

Részletes információk a Regionális Üzletközpont 110-es szobájában, a 0256-219-172-es, illetve a 0724-604-132-es telefonszámon és amluca@cciat.roe-mail címen (tréner tanfolyam) és a 0742-924-344-es telefonszámon, mmuresan@cciat.roe-mail címen (könyvelő tanfolyam).


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'