Vasárnap, 2019. február 17., 19.46

Újabb gazdasági misszió Görögországba

Fotó: http://freskon.helexpo.gr/
Fotó: http://freskon.helexpo.gr/

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara, Görögország bukaresti nagykövetségének kereskedelmi irodájával partnerségben, 2018. április 26–28. között gazdasági missziót szervez a görögországi Szalonikiba a zöldség és gyümölcs vásárra.

A Freskon friss zöldség- és gyümölcsvásár a balkáni régió legjelentősebb ilyen jellegű rendezvénye, amelyre a szaloniki HELEXPO vásárcsarnokban kerül sor. A vásár kínálata: zöldségek és gyümölcsök, mogyoró, fűszerek, BIO termékek, csomagológépek és csomagolóanyagok, szolgáltatások.

A Hosted Buyer Program keretében ingyenessssssssssssssssssss szállást (2 éjszaka) és oda-vissza repülőutat fizet a görög kormány azon cégek a képviselői számára, amelyek görög élelmiszertermékek importjában érdekeltek. Szervezési költségek: kamarai tagoknak 238 lej (TVA-val együtt). Jelentkezési határidő: 2018. március 10-e. Részletes információk és feliratkozás a 0372-185-241-es és a 0372-185-285-ös telefonszámokon, az office@cciat.ro elektronikus postacímen, kapcsolattartó személy Ana-Maria Kormany.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'