https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Csütörtök, 2019. szeptember 19., 05.11

Újabb tanfolyamokat indít a Kamara szeptemberben

observatordetimis.ro
observatordetimis.ro

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Mezőgazdasági Kamara újabb tanfolyamokat indít szeptemberben, amelyek segítik a tagság munkáját.

Szeptember 10–14. között szervezik meg a S.I.C.A.P. rendszer felhasználó tanfolyamot, amelyet a közbeszerzéssel foglalkozó szakemberek figyelmébe ajánlanak. A S.I.C.A.P. jelentése Együttműködési információs rendszer a közbeszerzések optimális lebonyolításáért; a tanfolyam végzősei elsajátítják a közvetlen közbeszerzések elektronikus eszközeinek használatát.

A S.I.C.A.P. felhasználói tanfolyam előadója Daniela Goia, részvételi díj 600 lej + TVA.

Szeptember 11–13. között újabb felkészítőt szervez a Kamara a Személyes Adatok Védelme (GDPR) területén, ahol a résztvevők elsajátítják a vonatkozó törvényes rendelkezések gyakorlatba ültetésének módozatait. A felkészítő végzősei részvételi diplomát kapnak. Részvételi díj 700 lej + TVA.

Szeptember 10–19. között szervezik meg az Európai strukturális és kohéziós alapok forrásainak szakértője (COR 242213) című tanfolyamot, amelyet a közintézmények, magánvállalatok, civilszervezetek pályázatíró csoportjai számára, illetve pályázatírással foglalkozó magánszemélyeknek ajánlanak.

A tanfolyam résztvevői a Pályázati Útmutató alapján dolgoznak, komoly gyakorlattal rendelkező trénerek irányításával, akik tanácsokat adnak, bemutatják a törvényes procedúrákat és a jó példákat, válaszolnak a témához tartozó kérdésekre. Részvételi díj 1000 lej személyenként, kamarai tagoknak 10%-os kedvezmény. Az akkreditált tanfolyam országosan elismert bizonyítványát 30 napon belül kézhez kapják a végzősök.

Mindhárom tanfolyamot a Temesvári Regionális Üzletközpontban szervezik meg (Eroilor de la Tisa út. 22. sz.).


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'