JelenHaz
Szombat, 2019. december 07., 08.46

Újabb térfigyelők Pécskán

Valaki mindig rögzíti, amit a kamera lát
Valaki mindig rögzíti, amit a kamera lát

A polgármesteri hivatal egészen a piacig fogja kiterjeszteni a térfigyelő kamerák rendszerét, sőt, két, forgalomfigyelő „szemet” is tesznek. Az egyiket a Juncanuhoz, a másikat a magyar temető környékére.

Antal Péter alpolgármester szerint a kameráknak már csak a puszta jelenléte fékezőleg hat a vandálokra, a belvárosban máris csökkent a főként hétvégi törések-zúzások száma. De a motorosok is ritkábban merészkednek a járdákra.

S amíg mostanáig csak egy helyen figyelték és rögzítették a kamerák által felvett szabálysértéseket, a jövőben úgy a közösségi rendőrségnél, mint a belügyi rendfenntartóknál is lesznek monitorok, így, ha valahol baj történik, azonnal tudnak intézkedni.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: 123 / Kedd, 2008. március 04., 09.30 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Kedves Pécskaiak nem kell ezen megütközni hiszen ez a trend. Flanc igen munkahely- megélhetés- nem. Legyetek büszkék hogy van kamerátok.
Majd még a háloszobátokba is szerelnek. Csau is ide akart el jutni, mindent megfigyelni.
Hozzászólt: Nagy István / Hétfõ, 2008. március 03., 21.53 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

2007 augusztusában fölszereltek 5 kamerát egy 150 méternyi utcarészre, potom 15 ezerért (150 millióért). A cég vezetője mára tagja a pécskát levezető pártnak.
Röviddel a fölszerelés után jött egy vihar és a térfigyelők tönkrementek. Maradtak madárijesztőnek.
Most újabb megfigyelőkre pocsékolódik a pécskaiak adója, hogy 500 méternyi utca egyik oldalán lehessen kukkolni az arra járók után. De mi lesz a másik oldallal, és a további 74,5 kilométernyi utca mindkét oldalával?
Hozzászólt: tornyai / Hétfõ, 2008. március 03., 18.13 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

ha így folytatják ma-holnap Pécska világvárosi képet kap , de a hozzá tartozó tornyai főutcán már nem lehet közlekedni

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'