JelenHaz
Kedd, 2019. március 26., 22.50
A gyarapodó üzletlánc két láncszemmel indult

UNICARM-üzletek nyíltak a városban

Az Intim Szálloda melletti UNICARM
Az Intim Szálloda melletti UNICARM
A Szatmár megyei Vetés községben született UNICARM Krassó-Szörénybe is eljutott a napokban s Resicabányán egy- csapásra két közepes méretű – kisebb csarnokszámba menő – üzletet nyitott. Mindkét egység a Republicii körúton van. Az egyik a 2., míg a másik a 25. házszám alatt.


Bár nem rendeztek nagyszabású megnyitót – s a hírverés sem volt túlméretezett –, mégis mindkét helyen óriási a kíváncsiskodó érdeklődés és a vásárlókedv. Ez utóbbi már csak azért is, mert a legtöbb portéka bevezető áron volt kapható április 21-ig.

A Republicii 2. szám alatti üzlet két másik hasonló méretű kiscsarnok között nyitott, míg a másiknak nincsen konkurens tőszomszédja.

Az itteni UNICARM hatalmas nyers- és füstöltáruféleséget kínál, de ugyanakkora területen árulja tejtermékeit is, míg a zöldségfélék, illetve az illat- és mosószerfélék számára szerényebb terület jutott.

Tájékozódásunk során azt is megtudtuk, hogy a Temes megyei Orczyfalván az UNICARM kenyérsütödét nyit rövidesen, ahol a szatmári és bánsági búzakenyérfélék mellett a péksütemények és kenyérfélék több fajtájával is kínálni fogja a vásárlókat. Az efféle termékeket egyelőre Szatmárból hozzák a süteményfélékkel és fagylaltféleségekkel együtt.

Érdemes megemlíteni az UNICARM tejtermékeit is, hisz akár a tejből, úgy a vajból, tehéntúróból, sajtokból is kisebb és nagyobb zsírtartalmú termék is kapható.  

Azt is jó tudni, hogy vannak olyan termékek, amelyeket külföldről, főleg Magyarországról szerez be a vállalat, mint például a paradicsom- és paprikapasztákat, mustárfélék egyes fajtáit és egyebeket.

Az sem lényegtelen talán, hogy a román alkalmazottak mellett számos magyar és más nemzetiségű is található a nem kis számú személyzet között.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'