https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Csütörtök, 2019. szeptember 19., 09.16
XVI. Pécskai Nemzetközi Rádióamatőr Találkozó

Vásár, változatos programok

A XVI. Pécskai Nemzetközi Rádióamatőr Találkozón sok hagyományos rádióamatőr felszerelést, illetve programot lehetett megtekinteni Sinka Pál fotója
A XVI. Pécskai Nemzetközi Rádióamatőr Találkozón sok hagyományos rádióamatőr felszerelést, illetve programot lehetett megtekinteni Sinka Pál fotója

A pécskai YO2KBB Rádiómatőr Klub és az Aradi Területi Civil Kezdeményezés Egyesület, a Pécskai Polgármesteri Hivatal és a helyi tanács támogatásával a sportcsarnokban tartotta meg a nemzetközi rádióamatőr találkozót.

A program az eddigi rendezvényekhez hasonlóan, pénteken 17 órakor a más településekről, illetve a külföldről érkezett vendégek fogadásával indult.

A hivatalos megnyitó szombaton 10 órakor a szokásos Rádióamatőrök Vásárával indult és egész nap tartott, ahol különböző rádióamatőr programokat és felszereléseket mutattak be az érdeklődőknek.

Idén ünnepli születésének a 90. évfordulóját az 1929-ben alapított Aradi Rádióamatőr Egyesület, amelynek a jogutódja az ADMIRA Rádióklub az évforduló alkalmából a szombaton szervezett Nemzetközi Rádióamatőr Találkozón, Rádióamatőr Felszerelés Évfordulós Emlékkiállítással kívánt emléket állítani a nagy rádióamatőr elődöknek.

Szombaton 13 órakor minden résztvevőt meghívtak a hírneves pécskai kenyérrel tálalt hagyományos pörköltre.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'