JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 18., 16.41

Vásári forgatag rengeteg érdeklődővel

Vásári forgatag rengeteg érdeklődővel
Vásári forgatag rengeteg érdeklődővel

Április 17-én, szerdán 10 órától kezdődött a Húsvéti vásár az Aurel Vlaicu Általános Iskolában, amelyen nagyon sok érdeklődő vett részt a város különböző iskoláiból és óvodáiból. Igazi vásári forgatag alakult ki az iskola udvarán, ahol a standokon süteményeket, húsvéti díszeket és mindenféle érdekességeket árultak a gyerekek szülők és pedagógusok felügyelete alatt, majd a befolyt összeget karitatív célokra ajánlották fel.

Eközben a tornateremben folytak a kézműves foglalkozások, itt húsvéti díszeket készíthettek az érdeklődők. Ugyancsak a tornateremben párhuzamosan folyt a műsor: felléptek a háziak is és a vendégóvodák, iskolák tanulói is. Az iskola apraja-nagyja részt vett a vásári forgatagban, igazi közös munka folyt, ami magasra emelte az esemény színvonalát.

A III. M és IV. M osztály tanulói is süteményeket és kisebb díszeket árultak, miközben a tornateremben felváltva egymást kézimunkáztak a vendégekkel. Wc-papír gurigából színes, pöttyös fülű nyuszit készítettek, az előkészítő és I. M osztály pedig húsvéti színezőket osztogatott. Balta Emese, Nagy Andrea és Tari Éva Andrea tanító nénik ezúton köszönetet szeretnének mondani a szülőknek, akik süteménnyel és felajánlásokkal segítették a gyerekek munkáját.

Kedden a III. M és IV. M osztály tanulói az aradi történelmi múzeumot látogatták meg, majd a gyerekparkban folytatták a napot, melyet a hancúrozásban kifáradva, egy kis pizzázással koronáztak meg.

 

Tari Éva Andrea


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'