JelenHaz
Szombat, 2019. augusztus 24., 05.49

Végre eljött a bőrgyógyászat sora

Végre eljött a bőrgyógyászat sora
Végre eljött a bőrgyógyászat sora

Az Arad városi kórházban idén tapasztalt felújítási hullám az év végére elér a – a kórház többi részétől eltérően – eddig nem túl fényes körülmények közt működő bőrgyógyászati osztályra is, ahol 2002 óta nem történt egyetlen munkálat sem.

Mire mindenki azt hitte, idén már nem lesz több beruházás, a városi tanács 900 000 lejt utalt a kórház vezetőségének a legsürgősebb felújítási munkálatokra.

Dr. Teodora Olariu ideiglenes menedzser a Nyugati Jelen kérdésére elmondta: a dokumentációval elkészültek, jelenleg várják az érdeklődő cégeket, és rövid időn belül megtartják a versenytárgyalást.

– Folyamatban van az elbírálás, hiszen az év végéig el is kell készülni a munkálatokkal. Felújítjuk a bőrgyógyászi osztály belsejét, az urológia lépcsőházát és az osztály egy részét, de a kardiológián is változtatunk – magyarázta.

Mivel a munkálatokat egyszerre szeretnék elvégezni, több kivitelezővel kötnek szerződést.

A kórházban számos fontos beruházás történt mostanában, Olariu szerint ezek főleg az adminisztratív és a gondozási igazgató, Lucan Mihaela és Bălan Mirela érdemei. – Nagyon jól végezték a feladatukat. Köszönet illeti őket, amiért alaposan kitettek magukért, és ez meglátszik a kórházi körülményeken is.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'