Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Hétfõ, 2019. október 14., 16.33

Vezetőségváltás a Vöröskeresztnél

Vezetőségváltás a Vöröskeresztnél
Vezetőségváltás a Vöröskeresztnél

A Román Vöröskereszt Arad megyei szervezete április 10-én a Polgármesteri Hivatal Ferdinánd Termében népes „közönség” előtt ismertette a szervezet 2018-as tevékenységeit, de az összejövetel csúcspontja az új vezetőségi tagok megválasztása volt: kialakult a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság összetétele, és két alelnököt, valamint egy új elnököt választottak.

Két négy évre szóló mandátum után Dan Paicu eddigi elnök nem akarta már vállalni az elnökséget, helyébe dr. Beniamin Dragoş eddigi alelnök került.

„Az Arad megyei Vöröskereszt tevékenysége eddig nagyon jó volt, és ugyanaz lesz ezután is. Én csapatember vagyok, és szép dolgokat szeretnék együtt megvalósítani, bevonni a tagokat, hogy boldogok és büszkék legyenek, hogy részt vesznek a Vöröskereszt tevékenységeiben” – nyilatkozta az újonnan megválasztott elnök.

A szervezet visszatekintőjében Cuvineanu Judit igazgató ismertette a 2018-as tevékenységeket, versenyeken való részvételeket, helyezéseket.

„A jövőre nézve megpróbálunk megvalósítani még két projektet a Városi Kulturális Központ anyagi támogatásával, az elsősegélynyújtás és önkéntes véradás terén” – tette hozzá Cuvineanu Judit.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'