Hétfõ, 2018. december 17., 18.36

Vigyázat a terelőúton!

Vigyázat a terelőúton!
Vigyázat a terelőúton!

Sok tényező befolyásolhatja az utak romlását, csapadék, jég, só és homok stb. A mikelakai negyed végéből kiinduló terelőúton azonban egy óriási „meglepetés” leselkedik az arra autózókra – egy 60 centiméter mély, megközelítőleg 2 méter átmérőjű kátyú végzett egy aradi sofőr személygépkocsijának a kerekével. Az illető meg akarta kerülni a várost és a vasúti átjáró után a körforgalomban egy hatalmas „tavacskával” találta szemben magát, amit nem tudott kikerülni a szemből érkező forgalom miatt, így kénytelen volt belemenni. Nemcsak a gumiabroncsa lyukadt ki, de a felni peremét is tönkretette.

A pórul járt személy a Radar Arad Facebook-csoporton figyelmeztette a többi gépkocsivezetőt a kátyúról, és felháborodva közölte, hogy az esetet jelentette az aradi rendőrségnek, ahol azt mondták neki, hogy hamarosan küldenek egy csapatot és figyelmeztető táblákkal rakják körbe a kátyút. A reklamáló gépkocsivezető egy óra múlva újfent elment a helyszínre, de meglepetésére sem táblát, sem útjavítót nem látott.

Amíg tart a márciusi hónaphoz szokatlan időjárás, addig a helyzet változatlan marad (az 1-2 C-fokos időben senki sem fog kimenni aszfaltozni, legyen bármekkora is a kár).

Vajon hány autónak kell (a felfüggesztéstől kezdve a peremig) tönkremennie ahhoz, hogy betömjék a „krátert”?

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'