50%-os árzuhanás
Hétfõ, 2019. július 22., 13.14
Arad Open Air Festival

Világsztárok biztosítják a hangulatot

Az ország nyugati részének legnagyobb zenei fesztiválját szervezik meg szeptember 14–16. között az aradi repülőtéren, ahol kétségkívül az egyik legnépszerűbb és legismertebb fellépő a balkán zene nagyágyúja, Goran Bregović szerb zeneszerző, gitáros.

Számos más zenei stílust képviselő helyi- és világsztár lép majd színre a háromnapos reggeltől-reggelig tartó Arad Open Air nevet viselő fesztiválon, a szervezők tájékoztatása szerint 80 hazai és nemzetközi fellépő, 72 óra élő zene, három színpad és számtalan meglepetés várja a résztvevőket.

Jegyeket és háromnapos, kedvezményes bérleteket már lehet vásárolni online a myticket.ro és az entertix.ro internetes oldalakon, vagy személyesen Aradon a következő helyszíneken: Curtea Veche, KF, WISHES CAFFE & PUB, Dom Caffe, Tucano Coffe, NOI ARED étterem – UTA.

A belépők esetében több kategóriából választhatnak az érdeklődők, ezeket meg lehet nézni az esemény honlapján, a www.openairfestival.ro/tickets/ oldalon.

A fesztivál részletes programjával a jövő héten jelentkezünk, addig is egy kis ízelítő a fellépők névsorából: Goran Bregović, Subcarpaţi, Şuie Paparude, Vama, Viţa de Vie, Mahmut Orhan, Anna Tour, Fumiya Tanaka, Herodot, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck stb. A sor még közel sem teljes.

Goran Bregović sokak számára a legendás szerb filmrendező, Emir Kusturica filmjeinek zeneszerzőjeként ismert, pedig a világhírű szerb zenész saját zenekarával, egyedi hangzást és partihangulatot szállítva, körbeturnézta a fél világot. A szerb–horvát zeneszerző, aki mellesleg énekes, gitáros és még sok minden, 68 évesen is energikus koncerteket ad mind a mai napig.

Romániai rajongói az Arad Open Air fesztivál utolsó napján, szeptember 16-án éjfélkor nézhetik és hallgathatják a balkán hercegének örömzenéjét.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'