MOL Winter EVO
Szerda, 2019. január 23., 13.41
Meghívó a Szövetségkötés napjára

Világunkat egymásba kulcsolt kezek tartják fenn!

Világunkat egymásba kulcsolt kezek tartják fenn!
Világunkat egymásba kulcsolt kezek tartják fenn!

Mint minden évben, idén is május 26-án megújítjuk a jó Istennel és egymással kötött szövetségünket. Az Újszövetség gyermekei vagyunk, tudatosan vállaljuk Istengyermekségünket, és tudatosan vállaljuk a Kárpát-medencei Árpád vezér által a vérszerződésben megpecsételt szövetségünket is. Igen, hisszük, hogy Árpád vezér nem egy helyi kristályból faragta az ő népét, hanem befogadó nagy lélekkel képes volt egy asztalhoz ültetni mindazokat, akik Kárpát-medencében élnek. Hisszük és valljuk, hogy csak ez a nagylelkű befogadás, szeretetre épülő szövetség képes tündérkertté tenni a Kárpát-medencében világunkat.

Az ünnepség a 11 órai szentmisével kezdődik, melyet a csernakeresztúri Tóth János atya mutat be. A szentmise szertartásában megújítjuk Istennel és embertársainkkal kötött szövetségünket, és a végén szeretnénk elismerő oklevéllel jutalmazni azokat, akik az elmúlt években a Szent Ferenc Alapítványért, az általunk nevelt gyermekekért a legtöbbet tették. A szertartást közös ebéd, majd egy vidám délutáni forgatag követ.

A találkozón és a délutáni programokon megismerkedhetünk a dévai ház tánc- és énekegyütteseivel, de a petrozsényi, zsombolyai, szászvárosi gyermekotthonok kis művészeivel, sportolóival is. Nagy szeretettel hívunk, várunk a Szent Ferenc Alapítvány egyik legnagyobb ünnepségére, Marosillyére.
A részleteket és részvételi szándékot Varga Csaba, a marosillyei Veres Bástya parancsnokával lehet egyeztetni: guitarservice@gmail.com

Szeretettel,

Csaba testvér


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'