Fresh Corner
Csütörtök, 2019. április 25., 05.33

Virágvasárnapi fellépések

Virágvasárnapi fellépések
Virágvasárnapi fellépések

Érdekes fellépésekre volt lehetősége a resicabányai Hóvirág daloskörnek virágvasárnap alkalmával. Az aradi Mosóczi-telepi református templom lelkésze, Józsa Ferenc meghívására szombaton és vasárnap Aradra látogattak.

A lelkes házigazdák nemcsak ellátást biztosítottak, hanem városnézést is. Jó alkalom volt a Szabadság-szobrot és az Obeliszket viszontlátni, és meghallgatni Komádi Sándor nyugalmazott történelemtanár előadását a két műemlék történetéről.

A virágvasárnapi istentisztelet végén, a Székely Zsolt által vezetett Hóvirág daloskör egy gondosan összeállított 25 perces programot mutatott be telt ház előtt. A daloskör megalakulása óta először adott elő kétszólamú énekeket és spirituálét. Orgonán és gitáron Józsa Emese zenetanár, óvónő kísérte az előadást. A műsorban népdalzsoltárok is elhangzottak. Befejezésül a Nemzeti Imát énekelték a nagyszámú gyülekezettel együtt. 

Délután 6 órától a Temesvár-belvárosi református templom lelkipásztora, Fazekas Csaba, a temesvári református egyházmegye esperese  jóvoltából fellépési lehetőséget kaptunk.

A resicaiak műsorát a temesvári gyülekezet tapssal jutalmazta, majd szeretetvendégségre hívta őket, amely közös énekléssel fejeződött be.

Bebizonyosodott újra, hogy érdemes dolgozni, fejlődni, tovább építkezni, törekvésünket mindenhol értékelték és biztattak a folytatásra.

Tóth János


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'