Hétfõ, 2018. december 17., 11.29

Zökkenőmentes szóbeliket tudhatunk magunk mögött

Február 23-án véget értek az idei érettségi szóbeli vizsgái. A megyében csupán két diákot zártak ki a vizsgákról – egyet a román, egyet a számítástechnika felmérésről –, mivel nem tartották be az előírásokat, ezt leszámítva zökkenőmentesen, mindenféle incidens nélkül zajlott a megmérettetés – tudtuk meg az Arad Megyei Tanfelügyelőségen érdeklődve.

A szóbeli érettségi összesen 41 vizsgaközpontban zajlott, a vizsgák megszervezése és lebonyolítása egyaránt gördülékeny volt: nem jelentettek kirívó incidenst, semmiféle problémát, a vizsgaközpontok nyújtotta feltételek teljes mértékben kielégítőek voltak és megfeleltek az érettségi módszertani előírásainak.

Az osztálytermek hangot és képet rögzítő kamerákkal voltak felszerelve, a vizsgázók rendelkezésére egészségügyi személyzet, és ivóvíz állt a helyszínen.

„Mindazok, akik részt vettek az idei érettségi első szakaszának a megszervezésében és lebonyolításában, felelősségről, professzionalizmusról és példaértékű hozzáállásról adtak tanúbizonyságot. Az Arad Megyei Tanfelügyelőség köszönetet mond az együttműködésért a pedagógusoknak, a vizsgáztató bizottságok tagjainak és elnökeinek, valamint az intézményekben szolgálatot teljesítő biztonsági, illetve egészségügyi személyzetnek” – írja az intézmény közleményében.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'