Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Szombat, 2019. november 16., 03.34

Zrínyisek díjazása

A kecskeméti székhelyű MATEGYE (Matematikában Tehetséges Gyermekekért) Alapítvány www.mategye.hu című honlapján a megkapott jelszón mindenki megtekintheti már elért eredményét az idei, február 22-én megrendezett Zrínyi Ilona-matematikaverseny – az egész Európában a III-VIII. osztályos magyar tannyelvű iskolák tanulói számára szóló vetélkedő – eredménylistáján.
Ennek alapján készülnek a szervezők a legjobb diákok és az őket felkészítő pedagógusok díjazására.

Temesvárott az ünnepség március 5-én, szerdán 16 órakor a D. Obradovici szerb tannyelvű líceumban, míg az Arad és a Hunyad megyei legjobbak kitüntetésére március 7-én, pénteken 16 órakor kerül sor az aradi Csiky Gergely Iskolacsoport zenetermében. Mindkét rendezvényre szeretettel várják a tanulókat, tanítókat, tanárokat, az iskolák igazgatóit, szülőket, érdeklődőket.

A legjobb kis matekosok díjazásához szívesen fogadnak hozzájárulást a szervezők – intézményektől, egyesületektől vagy magánszemélyektől egyaránt – Temesvárott a Bartók Béla Líceum titkárságán, amely a javítások alatt a józsefvárosi plébánia épületében működik, Aradon pedig a Csiky Líceum titkárságán. A hozzájárulás lehet pénz, könyv vagy bármilyen emléktárgy.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: 12834049 / Szerda, 2008. március 26., 10.11 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

2008 02 22 14h

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'