Szombat, 2018. december 15., 15.45

Zrínyisek figyelmébe!

 
2018. február 11., 18.51
Vasárnap

Idén 29. alkalommal szervezi meg a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány a Zrínyi Ilona matematika versenyt a II–XII. osztályos tanulóknak.

Már hagyomány, hogy a verseny megyei szakaszára minden év február harmadik péntekén kerül sor (a mi időnk szerint) délután 3 órakor. Az Aradmegyében beiratkozott tanulókat a Csiky Gergely Főgimnáziumba, a Temesmegyei diákokat aBartók Béla Líceumba, mígaHunyadmegyei matekosokat a Téglás Gábor Líceumba várják február 16-án, pénteken. A szervezők kérése, hogy a diákok 14.30-ig foglalják el kijelölt helyüket a termekben.

A verseny egyazon időben kezdődik Európa valamivel több, mint ötven városában, az eredmények Kecskemétről hétfőre várhatók a MATEGYE honlapján.

Arad megyében 253 tanuló jelentkezett a versenyre, a legjobbak ünnepélyes díjazására március 5-én délután 4 órakor kerül sor a Csiky GergelyFőgimnázium Tóth Árpád termében. Azok a jogi- vagy magánszemélyek, akik a jutalmazásokhoz hozzá szeretnének járulni tárgyakkal vagy pénzzel, jelezzék ezt a Főgimnáziumban Spier Tünde tanárnőnél.

 

Matekovits Mihály


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'