JelenHaz
Kedd, 2019. június 25., 13.04

A levegőbe és az autók kerekébe is lőttek

2019. január 10., 17.49
Csütörtök

A levegőbe, majd egy személygépkocsi kerekeibe lőttek a Temes megyei rendőrök, így próbálva megállítani négy álarcot viselő férfit, akik egy boltból loptak. A tolvajokat elkapták.

A Temes Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerda este őrizetbe vettek három férfit, akik egy berekszói boltból loptak.

A rendőrséget arról értesítették, hogy ismeretlen személyek betörhettek a boltba, ahonnan cigarettát és szeszes italt loptak összesen 15 000 lej értékben.

„A helyszínre előbb a községi rendőrség 2-es őrsének csapata érkezett, akik egy gyanús autót észleltek, amiben négy álarcos férfi ült. A személygépkocsi Berekszónémeti felé tartott. Megpróbálták megállítani, ám a sofőr nem engedelmeskedett. Emiatt a rendőrök a levegőbe lőttek, majd leadtak három lövést a személygépkocsi kerekeire is” – mutat rá a rendőrségi közlemény.

Később a tolvajok Ötvény közelében hátrahagyták az autót, a négy férfi pedig négy irányba próbált menekülni. A rendőrök a nyomukba eredtek.

Kétórányi keresés után a rendőröknek, akiknek csendőrök is a segítségükre siettek, sikerült elkapniuk három gyanúsítottat, 31–33 évesek. A kárt teljes mértékben sikerült megtéríteni.

„Az ügyben minősített lopás, minősített lopásban való bűnrészesség és hamis rendszámú autó közúton történő vezetése miatt bűnvádi eljárás indult, a gyanúsítottakat 24 őrizetbe vette a rendőrség” – derül ki a közleményből. (Mediafax)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'