Kedd, 2018. április 24., 06.12

A PNL a zavaros üzenet miatt veszítette el a választásokat

A PNL a zavaros üzenet miatt veszítette el a választásokat
A PNL a zavaros üzenet miatt veszítette el a választásokat

Raluca Turcan, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) ügyvivő elnöke kedd este közölte, alakulata a zavaros üzenet miatt veszítette el a választásokat, és nem szeretné, ha Dacian Cioloş lenne a bűnbak. Azt mondja, „normalitást” jelentené a párbeszéd a volt kormányfővel, de a PNL nélküle is talpra tud állni.

„Úgy hiszem, ha a kampányban a PNL egy, a párton kívülről jövő kormányfővel inkább a kormányzási megoldásokra, a problémák rendezésére, a hozzáértő és mozgósító erejű szakemberek bevonására összpontosított volna, egészen más lett volna az eredmény. nem akarom, hogy Dacian Cioloş legyen a bűnbak. Tárgyilagos elemzést akarok” – mondta Turcan.

Dacian Cioloşnak és más technokratának a PNL-hez való esetleges csatlakozása kapcsán annyit mondott, hogy a párt Dacian Cioloştól függetlenül is talpra tud állni.

„Szeretnék tanulni abból, ami nem működött a PNL-ben, és szeretném nem megismételni. Én úgy hiszem, hogy a PNL Dacian Cioloştól függetlenül talpra tud állni. Dacian Cioloş, ha akarja, többletet hozhat a csapatba” – összegzett Raluca Turcan.

 

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas