JelenHaz
Hétfõ, 2019. június 17., 12.56

Egy nappal a bajnokság kezdete előtt rúgták ki a válogatott edzőjét

Döbbenetes bejelentést tett a spanyol szövetség: alig több mint 24 órával a torna kezdete előtt búcsút intettek a válogatott mesterének.

Egy nappal a 2018-as világbajnokság kezdete előtt jelentette be a spanyol szövetség, hogy már most, a torna előtt azonnali hatállyal elbocsátják a válogatott szövetségi kapitányát, Julen Lopeteguit.

Az 51 éves mester váratlan kirúgásának az állhat a hátterében, hogy a Real Madrid klubcsapata a keddi nap folyamán jelentette be, hogy a vb után a spanyol válogatott mestere veszi át a királyi gárda irányítását a következő idénytől.

A szövetség nehezményezte azt is, hogy a hírek szerint az edző minderről csak két órával a nagy bejelentés előtt értesítette a vezetőket. A szövetség ráadásul tart attól, hogy a Real – lássuk be, elég rosszul időzített – bejelentése rossz hatással lehet a csapat szereplésére és felkészülésére.

A pletykák szerint a játékosok egy csoportja mindent megtett azért, hogy még a sajtótájékoztató előtt meggyőzze a vezetőket a mester maradásának szükségességéről, ám a jelek szerint nem jártak sikerrel. A szövetség elnöke elmondta: nagyot csalódtak az edzőben.

A spanyol labdarúgó-válogatott a B csoportban szerepel majd a 2018-as focivébén, ahol pénteken este Portugália ellen kezdik majd meg szereplésüket, immár Lopetegui nélkül. (blikk.hu)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'