JelenHaz
Csütörtök, 2019. július 18., 02.29

Egy rendőr a kollégái segítségével akart vitát rendezni

Vizsgálatot indított az aradi rendőrség, miután kedden este egy autós a Facebookon jelezte: az egyik szűk utcában egy autót vezető rendőr jött vele szembe, aki kollégái segítségét kérte, hogy elsőként haladhasson át.

Az incidens kedden este történt, az aradi Mikelaka negyedben található Vaslui utcában.

A bejegyzésben a férfi azt írta: a vele szemben álló autót vezető rendőr azt mondta neki, hajtson vissza hátramenetben mintegy húsz méternyit, hogy át tudjon haladni, ő azonban ezt elutasította.

Ennek nyomán a rendőr felhívta egy, a közlekedésrendészeten dolgozó kollégáját, hogy segítséget kérjen tőle. Az ki is érkezett.

„Bemutatkozott, elkérte az irataimat, és mintegy húsz percet kellett várnom a kihágás megállapítására. Folyamatosan vizsgálta a törvényeket, de egyik sem volt alkalmazható. Megjegyzem, hogy a hívás nem az 112-es számon történt. Hát így jár el a rendőrség Aradon” – írta a férfi.

Az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság illetékesei szerdán reggel közölték, hogy vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, mi is történt pontosan.

„A főkapitány elrendelte a Facebookon megjelentekkel kapcsolatos vizsgálatot, és megtesszük a szükséges törvényes lépéseket” – áll a főkapitányság közleményében. (Mediafax)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'