https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Hétfõ, 2019. szeptember 16., 23.20

Geoană nem akar koalíciót

Geoană nem akar koalíciót
Geoană nem akar koalíciót

Mircea Geoană PSD-elnök kijelentette, a pártjának ősszel 40 százalékos támogatottsága lehet, tehát nem bátorítja a párbeszédeket a koalíciókról.

A PSD elnök kifejtette, tekintve, hogy a megyei tanácselnök-választásokon a szociáldemokraták által kapott szavazatok mind politikai voksok voltak, a szociáldemokraták célkitűzése az, hogy olya eredményeket érjenek el a parlamenti választásokon, amelyek megengedik, hogy minél koherensebb körülmények között kormányozhassanak majd.

– Tekintve, hogy az EP-választásokon 23 százalékot értünk el, a helyhatósági választásokon pedig 28-29 százalékot, azt jelenti, ha megmarad ez a tendencia, akkor a PSD ősszel eléri a 40 százalékos támogatottságot. Nem akarok túl derűlátó lenni, nem lesz könnyű a verseny  – mondta a PSD vezetője.

Mircea Geoană hozzátette, emiatt nem bátorítja „a parlamenti választások után kötendő különféle koalíciókról folyó párbeszédeket”.

(Mediafax)

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: Murvai Miklós / Szerda, 2008. június 11., 21.06 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Nu stié küte pruné are in trájsztö
Hozzászólt: Ambrozfalvi Szabolcs / Vasárnap, 2008. június 08., 12.28 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

A Geoană úr, nagyon derűlátó. Az ő pártjánál is az a gond, mint általánosan a régi békebeli pártoknál, elavultak. Egészen addig, amíg nem újítanak, a probléma megmarad, a túlzott hatalomvágy pedig nem engedi az újulást.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'