JelenHaz
Péntek, 2019. augusztus 23., 07.33

Hétfőtől indítja aláírásgyűjtő kampányát a Magyar Polgári Párt

Február 11-től a Magyar Polgári Párt (MPP) minden irodájában lehetőség lesz arra, hogy a lakosság aláírásával támogassa a Magyar Polgári Párt által az ügyészségre benyújtott, Dan Tanasă elleni panaszt. A szóban forgó nyomtatványt az MPP megyei, helyi szervezeteinek irodáin kívül minden MPP-s önkormányzati képviselő megkapja, így náluk is alá lehet majd írni a támogatóíveket.

Azért, hogy minél szélesebb körben alkalmat biztosítson a közösségi akarat felmutatására, az alakulat tervezi, hogy – amint az időjárás enyhébbre fordul – errea célra sátrakat állít fel bizonyos időközönként minél több településen.Továbbá az ívekhez hozzáférést biztosít minden olyan személynek, aki vállalja az aláírásgyűjtést. Ez ügyben a titkarsag titkarsag@polgaripart.ro>@polgaripart.ro titkarsag@polgaripart.ro>e-mail címen vagy a 0752-759 277-es telefonszámon kérhetnek felvilágosítást az érdeklődők.

Az aláírás kapcsán tudni kell, hogy a formanyomtatvány mellett egy, a személyes adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozatot is ki kell tölteni. Ehhez a személyazonossági igazolvány adatai is szükségesek.

„Kollégáinkkészséggel állnak mindenki rendelkezésére, aki támogatni kívánja a közösségünk ellen tevékenykedőkkel szembeni küzdelmünket. Vállaljunk részt a közös ügyben, minél többen írjunkalá az igazságért!” – szólít cselekvésre a Magyar Polgári Párt vezetősége.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'