Fölszálott a páva

JelenHaz
Hétfõ, 2019. október 21., 02.43

Két halott és egy sebesült

Két személy életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült, miután egy busz ütközött személygépkocsival az 1-es jelzésű országúton a Fehér megyei Miriszló közelében. A helyszínen közel három órán át állt a forgalom.

A Fehér megyei rendőrség közlése szerint a baleset az 1-es jelzésű országúton történt a Fehér megyei Miriszló közelében, ahol egy busz 28 éves, Beszterce-Naszód megyei sofőrje próbált megelőzni egy nyergesvontatót, és összeütközött egy, az ellenkező sávban szabályosan közlekedő személygépkocsival, amelyet egy 50 éves gyulafehérvári nő vezetett.

A balesetben a gépkocsit vezető nő és a Fehér megyei felvinci 46 éves férfi, aki a hátsó ülésen utazott életét vesztette, míg az anyósülésen utazó 53 éves gyulafehérvári férfi súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani.

A Fehér megyei rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a busz sofőrjét gondatlanságból elkövetett emberölés é gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanúja miatt vizsgálják.

A baleset miatt az 1-es jelzésű országúton Miriszló környékén, Nagyenyed és Torda között közel három órán át a forgalom. (Mediafax)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'