Fölszálott a páva

http://hunor.rmdsz.ro/
Hétfõ, 2019. október 14., 18.34

Lemondott a szexelő tanárnő

Lemondott a szexelő tanárnő
Lemondott a szexelő tanárnő

Július 3-án lemondott a zilahi Mihai Eminescu Általános Iskolában betöltött igazgatói tisztségéről az a tanárnő, akinek az interneten megjelentek bizonyos filmjei, amelyeken ő és a férje látható szexuális aktus közben.

Ioan Abrudan Szilágy megyei főtanfelügyelő a MEDIAFAX tudósítójának csütörtökön elmondta, a franciatanárnő egy éves fizetés nélküli szabadságot kért a tanfelügyelőségtől szeptember elsejétől kezdődően.

„Ma kaptunk Daciana Ana tanárnőtől egy kérvényt, amelyben egy éves fizetés nélküli szabadságot igényel. Kézhez kaptuk ugyanakkor lemondását is a zilahi Mihai Eminescu Általános Iskola igazgatói tisztségéből. A lemondás egyoldalú, mi tudomásul vettük, tehát Ana tanárnő egyszerű tanügyi káder marad” – mondta Ioan Abrudan. A főtanfelügyelő szerint az elkövetkező napokban megvitatják az ügyvezető bizottságban a tanárnő szabadság-kérését. A bizottság majd eldönti, hogy jóvá hagyja-e a kérést, vagy sem.

Ez az első alkalom, hogy Daciana Ana kapcsolatba lépett a Szilágy megyei tanfelügyelőséggel azt követően, hogy a pornófilmek és pornóképek megjelentek az interneten.

Ioan Abrudan kijelentette, nem tudni, ki tette fel az internetre a képanyagokat, de az igazgatónőt felfüggesztették az érettségi bizottságból és értesítették az oktatási tárcát.  „Az igazgatónő mondta nekem, hogy megjelentek a filmek az interneten, de nem tudja, hogy kerültek fel oda. Felkavart az eset, mivel egy fiatal házaspárról van szó, a tanárnőnek pedig nagyon jó eredményei vannak. Értesítettem az oktatási tárcát, és a helyzet tisztázásáig felfüggesztettük az érettségiztető bizottságból az igazgatónőt” – jelentette ki a főtanfelügyelő.  Abrudan „sajnálatosnak” minősítette az esetet, kijelentve, „a diákok nem láthatnak ilyenfajta képeket a tanerővel, tekintve, hogy egy ilyen film összeférhetetlen a nevelési mesterséggel”.

(Mediafax)

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: szabó / Péntek, 2008. július 04., 13.35 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Tudjátok hogy van,aki viszketekségi mániába szenved,anak nincs mit tenni...szerintem egy kis idő múlva felbukkanhat még akárhol,és akármilyen ürüggyel ez a nőcske (ami igaz az igaz,tényleg nem nagyon van mit mutasson őurasága)
Hozzászólt: 123 / Péntek, 2008. július 04., 12.18 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Mindenki azt árul amilye van azt nem tudom mi lehet az agyába de ha ilyesmit csinál akkor nem sok minden lehet ezért nincs mit keresen a tanyügybe.
Hozzászólt: deszka / Péntek, 2008. július 04., 11.22 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Nem a hirrel van a gond .
A probléma az , hogy manapság olyanok vetkőznek , akiknek nincs mit mutatniuk , lásd a képet . Ez a nőcske nem annyira kivánatos , hogy megmutassa szeméremtestét ( remélem ez a kifejezés már nem sértő ) ország - világnak . Na nem mintha profi pornós lennék , de amiket és akiket jelen pillanatig láttam , messze felülmúlják a tanárnénit .
Ja , ameddig el nem felejtem , a pornó az tulajdonképpen egy SZATIRA , amit arra érdemes profik adnak elő , ez pedig egy gusztustalan meztelenkedés .
Hozzászólt: Nagy István / Csütörtök, 2008. július 03., 21.44 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Kinek kell(ett) ez a hír? Ráadásul az ismétlődések kivágásával felére csökkenthető lett volna.
Szerintem a Mediafaxos anyagokat vagy ki kellene hagyni, de előzőleg mindenképpen kigyomlálni belőlük a hibákat.

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'