Fölszálott a páva

JelenHaz
Hétfõ, 2019. október 21., 02.45

Letartóztatták a nőt, aki halálra verte a gyermekét

Előzetes letartóztatásba helyezték vasárnap este azt a kolozsvári nőt, aki halálra verte 9 éves gyermekét. A nő beismerte tettét, ám nem adott arra semmiféle magyarázatot.

Traian Morar, a Kolozs Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a MEDIAFAX tudósítójának elmondta, a 36 éves nő a rendőrségi kihallgatás során beismerte tettét.

„A nő ellen a Kolozs megyei törvényszék 30 napos letartóztatási parancsot adott ki minősített emberölés miatt. A nő a rendőrségi kihallgatás során beismerte tettét, azonban semmiféle magyarázatot nem tudott adni arra, hogy miért verte meg a gyermekét” – részletezte Morar.

Igazságügyi források a MEDIAFAX tudósítójának elmondták, a 9 éves fiút kegyetlenül megverték, teste több mint 80 százalékát sérülések borították.

„Egyszerűen szétzúzta a verés közben” – mondták az idézett források.

A kisfiú életben maradt ikertestvérét és 11 éves bátyját a Kolozs megyei gyermekvédelmi hatóság sürgősségi elhelyező központjába vitték vasárnap, ahol pszichológiai tanácsadásban részesülnek.

A gyermekvédelmi hatóság tájékoztatása szerint a halott kisfiú ikertestvérén is ütés nyomai látszanak.

Kiderült továbbá, hogy a három testvér négy éve már megfordult a gyermekvédelmi rendszerben, nevelőszülőkhöz kerültek, majd visszaadták őket az édesanyának. (Mediafax)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'