JelenHaz
Kedd, 2019. december 10., 14.45

Norica Nicolai bepereli Băsescut

Norica Nicolai bepereli Băsescut
Norica Nicolai bepereli Băsescut

Norica Nicolai a liberálisok (PNL) alelnöke szombaton este Vajdahunyadon kijelentette, már beszélt két ügyvéddel, akik képviselni fogják a perben, amelyet Traian Băsescu államfő ellen nyújt be a jövő héten, miután ez elutasította kinevezését az igazságügyi tárca élére.

Norica Nicolai szombaton részt vett a PNL polgármester-jelöltjének bemutatásán Vajdahunyadon, és kijelentette, diktatórikus lépést jelent az államelnöknek az ellene hozott döntése, és ez a gesztus veszélyes precedenst teremthet.

– Be fogom perelni, mivel diktatórikus lépésnek tartom döntését. Senkinek nincs joga, hogy megbélyegezze a másikat. Ha Traian Băsescu megbélyegzett engem, holnap jöhet bárki, és elutasíthatja valakinek valamely tisztségbe való jutását, azt mondva, hogy nem érdemli meg, hogy erkölcstelen és hogy inkompetens – mondta Nicolai.

A liberális alelnök szerint az utóbbi két hónapban tett cselekedeteivel Traian Băsescu bebizonyította, hogy „törvény fölöttinek képzeli magát”.

– Traian Băsescu egy olyan ember, aki semmit nem tart tiszteletben. Még önmagát sem, az én harcom Traian Băsescuval pedig folytatódik – mondta még Norica Nicolai.
(MEDIAFAX)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: 123 / Hétfõ, 2008. február 18., 10.37 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

csak így tovább...?!

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'