https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Hétfõ, 2019. szeptember 23., 16.07

Oprescu támogatói között 24 csecsemő van

Oprescu támogatói között 24 csecsemő van
Oprescu támogatói között 24 csecsemő van

A Nemzeti Kezdeményezés Pártja (PIN) azt állítja, hogy Sorin Oprescu, a Bukarest főpolgármesteri tisztségére pályázó független jelölt támogatóinak listáján 24 csecsemő található, akik április 13-án és 16-án születtek.

„Lavinia Şandru PIN-alelnök kezdeményezésére telefonhívásokkal ellenőriztük a Sorin Oprescu listáján található támogatókat. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a telefonon megkérdezetteknek még 1 százaléka sem ismeri be, hogy aláírta volna a támogatói listát. Ezen kívül fény derült még egy hihetetlen dologra: Sorin Oprescu listáját aláírta 24 csecsemő is, akik 2008 április 13-án, illetve 2008 április 16-án születtek!!!” – áll a PIN által a Mediafaxhoz ma elküldött közleményben.

A PIN nyilvánosan felkéri az újszülött osztályokkal rendelkező kórházakat, hogy tisztázzák ezt a helyzetet, Cozmin Guşă pártja listát is csatolja a kéréshez, amelynek alapján azzal vádolja Oprescut, hogy csecsemők is voltak támogatói között. A lista 24 nevet, címet és személyazonossági igazolvány számot tartalmaz. A születési dátumnál 3 esetben 2008 április 13 szerepel, a többi esetben pedig április 16.

(MEDIAFAX)


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'