JelenHaz
Vasárnap, 2019. augusztus 25., 17.00

Továbbképzés romániai magyar pedagógusoknak

Továbbképzés romániai magyar pedagógusoknak
Továbbképzés romániai magyar pedagógusoknak

Határon túli magyar pedagógusok számára szervez akkreditált továbbképzést, ingyenes részvétellel a Magyar Köztársaság Oktatási és Románia Kulturális Minisztériuma.

A pályázati kiírás megtalálható a minisztérium www.okm.hu honlapján. A „Kalandok és álmok az iskola falain belül…” nevű tanfolyamon szituációs gyakorlatokra, előadásokra, csoportvitákra, szabadidős programokra kerül sor. A résztvevő pedagógusok olyan témakörökön vehetnek részt, mint: rendezvényszervezés, élménypedagógia, kooperatív tanulásszervezés, tehetséggondozás stb.

A képzés időpontja: 2008. augusztus 4-9. között, hétfőtől szombatig. A továbbképzés költségének legfeljebb 10%-a terheli a jelentkezőt. A szállás, étkezés nem terhelik a pályázót.

A jelentkezés benyújtásának határideje 2008. március 30. Jelentkezni kizárólag a területi illetékes határon túli magyar pedagógus szervezeteknél lehet. (Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége, 530241 Csíkszereda, Topliţei 20.) A szükséges adatlap letölthető a szervezők www.szabadidoszervezo.huhonlapjáról.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'