https://www.facebook.com/kelemenhunor.rmdsz
Hétfõ, 2019. szeptember 23., 16.06

Üzletközpontra zuhant a rendőri vezetők gépe

 
 
2008. május 30., 16.45
Péntek

Üzletközpontra zuhant a panamai légierő egyik helikoptere. A gépen chilei rendőri vezetők utaztak, akik egy terrorellenes konferencián vettek részt. Tizenegyen voltak a gépen, a szerencsétlenséget senki sem élte túl.

A panamai főváros központjában történt balesetnek rengeteg szemtanúja volt. A helikopter ugyanis a Banana Price háromszintes üzletközpontra zuhant, és darabokra esett. A közel egytonnás rotor az áruház teraszára, az utasteret magában foglaló törzs pedig a tetőre esett és felrobbant.

A panamai igazságügyi miniszter elmondta, hogy a gépen nem csak panamai állampolgárok tartózkodtak. A helikopterrel hat chilei rendőri vezető utazott, köztük volt a chilei rendőrfőkapitány és felesége is.

A panamai tárcavezető szerint még nem találták meg minden áldozat holttestét, de szinte kizárt, hogy bárki is túlélhette volna a tragédiát. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet. Annyi azonban bizonyos, hogy a 12 üléses helikopter kiszolgált jármű volt. Még 1973-ban gyártották, és a jelenlegi panamai elnök apja is használta.

(hírTV)

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'