A fényképezés művészete

Írta:
2018. július 27. 12:04 (péntek) /
Az 1968-ban alakult Foto Club Arad Egyesület idén immár XVIII. alkalommal rendezi meg az Ars Fotografica Arad – 2018 Nemzetközi Szalont, melyet idén a Foto Club 50. „születésnapjának” szentelnek. Mint mindig, most is színes és monokróm fotókkal lehet benevezni 2018. október 1-jéig, a nyertesek névsorát október 10-én hozzák nyilvánosságra.

A Romániai Fotóművészek Egyesületének (AAFR) égisze alatt meghirdetett pályázaton számos díjat osztanak ki, illetve odaítélésre kerül a Best Author cím.

A munkákról katalógus is készül a Megyei Tanács és a Megyei Kulturális Központ kezdeményezésére, melyet digitális változatban is elérhetővé tesznek.

Az Ars Fotografica tárlat megnyitójára és a díjkiosztásra 2018. november 16-án kerül sor az Atrium bevásárlóközpont második emeletén található kiállítóteremben.

A kezdeményező, szervező Foto Club Arad Egyesület felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy nevezési díj 40 lej vagy 10 euró. Azok a fotóklubok, ahonnan több mint hat jelentkező van, kedvezményben részesülnek, amennyiben jelzik ezt Mircea Borannál, a fotóklub elnökénél (telefon: 0744-863-266). Ugyanitt kérhetnek egyéb információt, részleteket a pályázattal, nevezéssel kapcsolatban.

Hozzászólások