JelenHaz
Szombat, 2019. december 14., 04.21

Aradi fotósok – Békéscsaba után Orosházán

Ovidiu Cosmin Filip, Siska-Szabó Zoltán, Fabó Lívia, Kett Groza János
Ovidiu Cosmin Filip, Siska-Szabó Zoltán, Fabó Lívia, Kett Groza János

Miután ősszel Békéscsabán mutatták be munkáikat, nemrég Orosházán a Gyopár Klub Hotel Nicolás Muller kiállító terében léptek közönség elé Ovidiu Cosmin Filip és Siska-Szabó Zoltán aradi természetfotósok.

A Kulturális Kapcsolatok Egyesülete és a Nicolás Muller Fotóművészeti Műhely közös szervezésében létrehozott tárlat megnyitóján Fabó Lívia, a Gyopár Klub Hotel igazgatója személyes húrokat pengetett meg, felidézve, hogy édesapja is természetfotós, ezért is fogadta örömmel a kiállítást és annak témakörét. Kett Groza János aradi festőművész a tárlat anyagát méltatva, többek között, elmondta: az Aradi Fotóklub két művészének alkotásai „a természet még tiszta könnycseppjéből ihletődtek, oázisként hatnak a szemre a mindennapok megszokott sivatagjában. A kiállítás egy finom felhívás arra, hogy ne felejtsük el a természetet, tiszteljük és őrizzük azt, ez legyen lelkünk katalizátora”.

A tárlatnyitó üde színfoltja volt Simó Gizella, az aradi Csiky Gergely Iskolacsoport IX. A osztályos tanulójának szavalata. A kiállítás 2010. január közepéig tekinthető meg.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'