Hétfõ, 2018. december 17., 18.34

Aradon a Nabucco

Áprilisban a Ioan Slavici Klasszikus Színházban lesz látható Verdi egyik legnépszerűbb operája, a Nabucco, a kolozsvári Opera Vox Kulturális Egyesület és az Olasz Operaszínház közreműködésének köszönhetően.

Az opera főszerepeit a római Operaszínház, a veronai Aréna és a madridi Real színház szólistái töltik be, az előadás különleges meghívottjai az olaszországi Stefania Spaggiari szoprán és Alfio Grasso bariton.

Az operát teljes szerelésben jelenítik meg a Ioan Slavici Színház színpadán: zenekar, kórus, balettegyüttes, a helyi és külföldi szólistákkal kiegészülve, akik Olaszország legnevesebb operaszínpadain töltöttek be főszerepet.

Az előadás karmestere dr. Leonard Dumitriu a Iaşi-i George Enescu Művészeti Egyetem professzora, aki 28 éves karmesteri múlttal rendelkezik. A zenekar, a kórus és a balett együttes Kolozsvárról érkezik, az előadás sikeréhez hozzájárul az Opera Vox kórusa, zenekara, balettesei, a kolozsvári Magyar és Román Opera, valamint a Transilvania Állami Filharmónia tagjai.

Az operára jegyek már kaphatók a színház jegypénztárában 20–30–40–50 lejes áron, a helyek függvényében.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
www.mti.hu
www.hirkereso.ro
www.hirtv.hu
'