JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 03.46

Aradra érkezik a fergeteges Kamara-Karaván

Aradra érkezik a fergeteges Kamara-Karaván
Aradra érkezik a fergeteges Kamara-Karaván

Kitűnő hangulatra, élő zenére, kivételes színészi játékra, önfeledt szórakozásra várja a közönséget az Arad megyében hatalmas sikert aratott Kamara-Karaván. A Zördög című felnőtt előadás főszereplői között újra láthatják a színpadon Éder Enikőt és Harsányi Attilát!

Június 18-án, kedden 20 órától a Megyei Kulturális Központ udvarán, a nyári színházban (Baritiu utca 16. szám), láthatja az aradi közönség A Zördög  című Móricz-vígjátékokból összeállított komédiát az Aradi Kamaraszínház indította Szórvány Kulturális Karaván keretében.

Az „Aradi Kamaraszínház – Szórvány Kulturális Karaván” néven indított előadássorozattal, amelyet a Magyar Kormány támogat a Nemzetpolitikai Államtitkárságon, illetve a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül, és amely kezdeményezésnek partnere az RMDSZ, elsősorban az Arad megyei szórvány településekre szeretnénk eljuttatni a színházat és az anyanyelvi kultúrát, de természetesen az aradi közönséget sem hagyhatjuk ki az önfeledt szórakozásból.

Móricz Zsigmond három egyfelvonásos paraszttréfájából – A Zördög, Dufla pofon, Lélekvándorlás – létrehozott produkciót Éder Enikő, Harsányi Attila, Katkó Ferenc és Tege Antal előadásában, a szabadkai Juhász Zenekar élő zenei játékával, valamint a békéscsabai Tabán Táncegyüttes táncosainak közreműködésével tekintheti meg a közönség. Az előadás egy színes lakodalmi forgatag eseményein keresztül enged bepillantást a korabeli Magyarország sokszor pajzán jelenetekkel tarkított szerelmi életébe. Az előadás után a Juhász Zenekar tart táncházat, közreműködik Farkas Tamás és a táncosok.

Az előadásra a belépés ingyenes, szeretettel várjuk bérletes nézőinket is!


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'