JelenHaz
Kedd, 2019. augusztus 20., 15.14

Bálint-nap a magyar színházban

Jelenet a Romlás című előadásból
Jelenet a Romlás című előadásból

Az elmúlt évtizedekben elterjedt Bálint-nap nemcsak a virág- és ajándékkereskedők számára vált biztos haszonnal kecsegtető ünneppé, hanem okot szolgáltat a minőségi időtöltésre is. A Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház február 14-én, este 19 órától Bartis Attila: Romlás című, a Mátyás Zsolt Imre által rendezett előadással vár minden érdeklődőt.

 

Azon nézők, akik február 14-én párjukkal jönnek színházba, különleges bálint-napi tombolahúzáson vehetnek részt, a szerencsés nyertesek pedig meglepetés-ajándékban részesülnek.

 

„Bartis darabja, Mátyás előadása a férfit, a művészt helyezi előtérbe, akiket körbevesznek a nők, s noha nélkülük nem születik meg az alkotás, nem léphetnek be sem a férfi, sem a művész belső világába. Még a feleség, a társ sem láthatja ennek a világnak minden zugát, titkát, de érzékeli.” (Simon Judit, erport.ro)

 

Jegyek válthatóak a www.biletmaster.ro honlapon, valamint a Színház jegypénztárában minden hétköznap délelőtt 10 és 13 óra, délután 16 és 19 óra között, illetve előadások előtt egy órával. A nagytermi előadásokra 24/12 lej, míg Stúdió termünkbe 16/8 lej a belépő. Foglalásukat jelezhetik a ticket@tm-t.roemail címen, vagy akár a 0752-111-803, 0356-450-606 telefonszámokon.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'