JelenHaz
Kedd, 2019. július 16., 07.12

Kulturális intézmények fehér éjszakája

A Ioan Slavici Klasszikus Színházban A bűnöző zseni című előadást lehet megnézni a kulturális intézmények fehér éjszakáján
A Ioan Slavici Klasszikus Színházban A bűnöző zseni című előadást lehet megnézni a kulturális intézmények fehér éjszakáján

Augusztus 24-én, pénteken az Aradi Napok alkalmával kerül sor a Kulturális intézmények fehér éjszakája elnevezésű mozgalomra.

A városi önkormányzatnak és a megyei tanácsnak alárendelt kulturális intézmények 18 órakor megnyitják kapuikat a látogatók előtt: kiállításokkal, előadásokkal, koncertekkel és számos gyermekeknek való tevékenységgel várják az érdeklődőket egészen éjfélig.

A Ioan Slavici Klasszikus Színházban 21.30-tól A bűnöző zseni című előadást lehet megnézni, a bábszínházban 18 órakor bábelőadás lesz.

Az A. D. Xenopol Megyei Könyvtárban számos foglalkozás lesz: meseműhely, játékok, kézműves foglalkozás, valamint kiállítás és dokumentumfilm-vetítés.

Az Arad Megyei Múzeum 19 órától várja a látogatókat a Kultúrpalotában és a Klió Teremben lévő kiállításokkal 24 óráig.

A Megbékélés parkjában 20–21 óra között híres operanyitányok és betétdalok csendülnek fel az Aradi Állami Filharmónia előadásában.

A kulturális intézmények fehér éjszakáján minden esemény/rendezvény/foglalkozás ingyenesen látogatható.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'