JelenHaz
Csütörtök, 2019. december 12., 14.08
Ars Fotografica

Lehet már beküldeni a fényképeket

Lehet már beküldeni a fényképeket
Lehet már beküldeni a fényképeket

Az 1968-ban alakult Foto Club Arad Egyesület idén immár XIX. alkalommal rendezi meg az Ars Fotografica Arad – 2019 Nemzetközi Szalont, melyre most is – mindit mindig – színes és monokróm fotókkal lehet benevezni.

A szervezők már várják a pályamunkákat szeptember 10-ig, a nyertesek alkotásaiból összeállított kiállítás és egyben díjkiosztó október 18-án lesz megtartva a szokásos helyen, az Atrium bevásárlóközpont második emeletén található kiállító teremben.

A Romániai Fotóművészek Egyesületének (AAFR) égisze alatt meghirdetett pályázaton idén 37 díjat osztanak ki, illetve odaítélésre kerül a Best Author cím. A munkákról katalógus is készül a Megyei Tanács és a Megyei Kulturális Központ kezdeményezésére, melyet digitális változatban is elérhetővé tesznek a kiállítás megnyitója után.

A kezdeményező, szervező Foto Club Arad Egyesület felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy benevezési díj 50 lej vagy 12 euró. Azok a fotóklubok, ahonnan több mint hat jelentkező van, kedvezményben részesülnek, amennyiben jelzik ezt Mircea Borannál, a fotóklub elnökénél (telefon: 0744–863-266). Ugyanitt – vagy interneten a www.fotoclubarad.ro honlapon – több információt, részleteket kaphatnak a pályázattal, benevezéssel kapcsolatban.

 


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'