Fresh Corner
Hétfõ, 2019. április 22., 01.12

Ma este My Fair Lady!

Az idei városnapok egyik nagy kaliberű szabadtéri előadása a háromfelvonásos My Fair Lady című népszerű musical. Az előadás ma (augusztus 21-én) 20 órakor kezdődik a Megbékélés parkjában, és várhatóan 23 óráig tart.

A Temesvári Nemzeti Opera kórusa, zenekara és balettegyüttese adja elő a XX. század legismertebb zenés alkotását, az 1964-ben született amerikai musicalt, George Bernard Shaw szerzeményét.

Mi lesz abból, ha két különböző világ találkozik? Vagy botrány, vagy éppen világraszóló siker. A George Bernard Shaw Pygmalion című műve alapján készült My Fair Lady,Eliza Doolittle és Henry Higgins története megbabonázta a világot. Az egyszerű, szegény, tanulatlan, borzalmas kiejtéssel beszélő virágáruslány, és a felső tízezerbe tartozó pedáns, nyers modorú nyelvészprofesszor különös találkozása, harca, és végül egymásra találása első látásra elvarázsolta a közönséget.

A két szerelmes történetét ma este a Temesvári Nemzeti Opera előadásában láthatja a nagyközönség, a háromórás előadásból nem fog hiányozni a humor, a tánc és a zene sem. A főszerepben Cristina Vlaicut (Eliza Doolittle) és Octavian Vlaicut (Henry Higgins) láthatják.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'