JelenHaz
Kedd, 2019. július 16., 07.07
Temesvári Actor’s World Championships

Második alkalommal megszervezett színházi sportvetélkedő

Második alkalommal megszervezett színházi sportvetélkedő
Második alkalommal megszervezett színházi sportvetélkedő

A Csiky Gergely Állami Magyar Színház újra megszervezi az Actor's World Championships elnevezésű sportrendezvényt. Szeretettel várjuk a romániai, szerbiai és magyarországi színházak alkalmazottait, hogy 2018. szeptember 1–2. között újból átéljük a testmozgás örömét és a fair-play fontosságát. Hiszen a tavalyi évben is száznál több résztvevője volt rendezvényünknek.

Szeretettel várjuk a különböző előadó-művészeti intézmények alkalmazottjainak (színészek, rendezők, tervezők, színpadi munkatársak stb.), független alkotók és színházi újságírók nevezését. Részvételüket jelezhetik a Színház titkárságán 10–14 óra között, illetve a championship.tm2017@gmail.come-mail címen vagy a 0758-034-407-es telefonszámon.

Szeptember 1-jén a kerékpár, asztalitenisz, tenisz és vívás, szeptember 2-án pedig az atlétika (futás 100, 800, 3000 és 4x100 méteren, távolugrás, súlylökés), futball, street ball és staféta (ügyességi csapatjáték) versenyszámokra lehet feliratkozni. 

A rendezvény helyszínei között szerepelnek a Temesvári Nyugati Egyetem (asztalitenisz, street ball, staféta), a Temesvári Politechnika Egyetem (futball, atlétika), a Városi Sportklub (tenisz) termei és pályái, illetve a Csiky Gergely Állami Magyar Színház stúdióterme (vívás). A hivatalos megnyitóra szeptember 1-jén 10 órától kerül sor, amelyet egy 9 km hosszú kerékpárverseny követ a Dan Păltinișanu Stadiontól egészen a prof. dr. Aurel Păunescu Podeanu útig.

Partnereink a Temesvári Nyugati Egyetem, a Temesvári Politechnika Egyetem, a Városi Sportklub és az ACS Floreta Timișoara. A Színház Nagytermében 21 órától a részt vevő színházak zenekarai koncerteznek. A programokra a látogatóknak (és drukkereknek) ingyenes belépést biztosítunk. A bajnoksággal megkezdjük a Színház 2018/19-es évadát.

További információk a 0758-034-407-es telefonszámon. A legfrissebb hírek az esemény Facebook-oldalán a  https://www.facebook.com/events/385284295213635/címen követhetők.

 

 

PR iroda


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'