Szombat, 2018. július 21., 12.39
Szép ajándék gyerekeknek

Panna második könyve – CD-melléklettel

Panna második könyve – CD-melléklettel
Panna második könyve – CD-melléklettel

Megjelent az Irodalmi Jelen Könyvek sorozatban Nagyálmos Ildikó Panna második könyve című kötete.A Márton Éva által gyönyörűen illusztrált verseket a kicsik meg is hallgathatják a könyvvel járó CD-ről.

A kötet kapható a Jelen Könyvesboltban (Eminescu utca 55–57., nyitva tartás munkanapokon 10–17 óra).

Karácsonyra szép ajándék lehet gyermekének!


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image
Hozzászólt: vaaaaaa / Hétfõ, 2013. december 23., 12.43 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Ismerem Lorincze mondasat, de o egy a sok kozul, az elfogadott helyesirasi szotarban nem ez all, es akkor is nepbutitas es igenytelenseg.
Hozzászólt: Ünnepen / Vasárnap, 2013. december 22., 21.29 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Kedves \"Magyar\", Önben az ünnepi jókvánság ennyit váltott ki. Lőrincze Lajos mondotta volt az \"Édes anyanyelvünk\" műsorban (hajdan): ha jókívánságokat nagyon szívből küldünk és ki akarjuk emelni, nyugodtan írjuk nagybetűkkel, nem követünk el evvel helyesírási hibát. Érzelmi okokból is tehetjük ezt. Sajnos, Ön ezt nem érezte. Ennek ellenére, én kívánok önnek áldott Jézus várást!
Hozzászólt: magyar / Vasárnap, 2013. december 22., 19.05 Válaszoljál rá! Válaszoljál rá!

Veletlenul dobodott ki ez a cikk, csak azert irok ide. Felhaborito, mind a Rmdsz, mind az ujsag reszerol, hogy keptelenek meg mindig megfogalmazni helyesirasi hiba nelkul egy karacsonyi koszontest!!!! Milyen peldat mutatnak igy??!!! Hany embert bolonditanak igy? Az unnepek neveit magyarul KIS betukkel irjuk! Igenytelenek.... Lehet most az ekezeteimmel jonni, de en nem publikalok nyilvanosan!

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'