Pécskán folytatódik a Kamara-Karaván

2019. április 25. 14:08 (csütörtök) /

Április 29-én, hétfőn 19 órától a pécskai Ipartestület termében láthatja a közönség A Zördög című Móricz-vígjátékokból összeállított felnőtteknek szóló komédiát az Aradi Kamaraszínház által indított Szórvány Kulturális Karaván második előadásaként.

Az „Aradi Kamaraszínház – Szórvány Kulturális Karaván” néven indított előadássorozattal, amelyet a Magyar Kormány támogat a Nemzetpolitikai Államtitkárságon, illetve a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül, és amely kezdeményezésnek partnere az RMDSZ, a színházunktól távolabb élő, a kultúrához és színházi előadásokhoz csak nagyon ritkán hozzáférő emberekhez szeretnénk eljuttatni az anyanyelvi kultúrát.

A Zördög című felnőtt előadást Éder Enikő, Harsányi Attila, Katkó Ferenc és Tege Antal előadásában, a szabadkai Juhász Zenekar élő zenei játékával, valamint a békéscsabai Tabán Táncegyüttes táncosainak közreműködésével tekintheti meg a közönség. Ez utóbbi előadásunkat, amely egy színes lakodalmi forgatag eseményein keresztül enged bepillantást a korabeli Magyarország, sokszor pajzán jelenetekkel tarkított szerelmi életébe, 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk. Az előadás után a Juhász Zenekar tart táncházat, közreműködik Farkas Tamás és a táncosok.

Az előadásra a belépés ingyenes.

Hozzászólások