Színészek Világbajnoksága a magyar színházban!

Írta:
2017. augusztus 27. 14:27 (vasárnap) /

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház tevékenységét támogató Proteszt Egyesület Actor’s World Championships (Színészek Világbajnoksága) címmel 2017. szeptember 2–3-án sportbajnokságot szervez romániai, magyarországi és szerbiai színházak alkalmazottjai számára.

A színházi évad kezdete előtt, a színészeket és a színházi alkalmazottakat sportvetélkedőkre invitálják, a fair play és az olimpiai eszmék szellemében. A vetélkedőkre a temesvári Nyugati Egyetem, a Műszaki Egyetem és a Városi Sportklub pályáin, valamint a Csiky Gergely Állami Magyar Színház termeiben kerül sor.

Az alábbi sportágakban lehet nevezni: asztalitenisz, tenisz, vívás, atlétika (100 m, 400 m és 800 m síkfutás, távolugrás, súlylökés, ötpróba), futball, kerékpározás, street ball, triatlon, staféták (zsákfutás stb.). A bajnokság első estéjén a színházi zenekarok vetélkedőjét is megrendezik. A szervezők a temesvári közönséget is elvárják a versenyekre, hogy bíztassák kedvenc színészeiket. További információk kérhetők a 0758-034-407 telefonszámon, illetve a

Hozzászólások