MOL Winter EVO
Kedd, 2019. január 22., 03.54
Zenés társasjáték Illés slágerekkel, meglepetésvendég: Bródy János

Tied a világ!

Tied a világ!
Tied a világ!

Szeptember 6-án egy olyan előadással folytatódik az Aradi Kamaraszínház 2018-as évada, amely a magyar könnyűzenei élet egyik kitörölhetetlen, meghatározó zenei formációjának dalait éleszti újra: az Illés zenekar slágereit. A Tied a világ! című zenés társasjáték a Budapesti Játékszín előadásában kerül bemutatásra szabadtéren, a Nyári Színházban, az Arad Megyei Kulturális Központ udvarán (Bariţiu utca 16. szám).

Az Illés zenekar minden dala sláger, minden megszólalásukat kőbe lehet vésni, minden üzenetük kordokumentum. Ugyanakkor minden házibuli elengedhetetlen tartozéka és fénypontja, ha felkerül egy Illés-lemez, márpedig legtöbbször felkerül.

Egy lakásavató bulit megrendezni nagy büszkeség, nagy öröm, nagy munka… és még nagyobb csalódás, ha a meghívottak nagy része el sem jön! A mi házigazdánkkal pontosan ez történik, de a legjobb barátok vele is ott vannak élete meghatározó pillanatában. Főhőseink dalra fakadnak és a nehezen induló összejövetelt egyszeriben fergeteges koncertté változtatják. Felcsendülnek a táncdalfesztiválokról jól ismert, a számos kis- és nagylemezt kiadott, fiatalok ezreinek reményt, utat, életre szóló élményeket adó, legendás Illés-együttes dalai… ráadásul valami egészen elképesztő varázslat is történik ezen az éjszakán, amikor …Tied a világ!

2018. szeptember 6-án 20 órakor az Arad Megyei Kulturális Központ nyári színpadán a …Tied a világ!, melyben 20 Illés-sláger hangzik el kiváló fiatal művészek előadásában és Bródy János jelenléte teszi igazán egyedivé ezt a zenés játékot.

Az előadásra minden kamaraszínházi bérlet és meghívó érvényes.
Jegyek online: www.biletmaster.ro, valamint a nagyszínház pénztárában és előadás előtt a helyszínen válthatók 15 és 20 lejes áron.

Rossz idő esetén az előadás 20.30-kor a nagyszínházban kerül bemutatásra egy alkalommal. Helyfoglalás érkezés sorrendjében.

Szereposztás: Bródy János, Feke Pál, Gubik Petra, Vecsei László, Nagy Sándor, Puskás Péter, Szerednyey Béla és Gieler Csaba.

Dobok/zenekarvezető: Szörényi Örs. Billentyűk: Reviczky Balázs. Gitár: Kékkői Zalán. Basszusgitár: Pethő Gábor. Rendező: Szente Vajk.


Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'