JelenHaz
Péntek, 2019. december 13., 11.56
Szabó Csilla Erdélyben

Valami mindig szép

Térségünkben is fellép a napokban Szabó Csilla könnyűzene-énekes, aki a MOL Románia támogatásával 14 koncertet tart Erdélyben, a Szent Ferenc Alapítvány gyermekei számára.

Karda Róbert alapítványi igazgató szerint azonban örömmel látják a előadásokon a helyi magyar közösségek minden tagját, aki örömét leli a gyermeki lélek tisztaságától áthatott dalok hallgatásában. A koncertsorozat a hét elején Gyergyószárhegyen indult.

Dévára november 9-én ér az előadó és lelkes csapata, a helybeli Magyar Ház színpadán délután 5 órától mutatva be szívet melengető műsorukat. November 10-án Petrozsényban a Jézus Szíve kollégiumban tartanak koncertet, 11-én pedig a szászvárosi Szent Erzsébet kollégiumban.

November 12.-én a kisiratosi kultúrházban hallgathatják az érdeklődők a hajdani Bojtorján együttes énekesét, 13-án Torockón, 14-én Nagyszlontán, November 15-én pedig a székelyhídi kultúrházban zárul a koncertsorozat. Valamennyi helyszínen a  belépés ingyenes és minden érdeklődőt szívesen látnak a szervezők.

Szóljon hozzá
CAPTCHA Image

Jelen
Puskel Péter
Communitas
'